Tack alla som kom och ny chans

av

Åh så glada vi är över alla som hann ner på vår premiär av Premiär showroom mingen 2vårt showroom! Tack alla för ni kom och firade med oss….

Efter ni hade gått så samlade vi ihop oss och funderade lite på vår premiär. Designers och remakare refokontoretHär delar vi med oss av några citat av det som vi hade hört och sett under kvällen:

Djur och granSå mycket vackra saker ni gör och så många personer som jobbar tillsammans med er nu!” sagt av en som har varit med från allra första början och kommer ihåg starten.

”Tänk vilka intressanta historier som personerna har som lämnar in saker”. En av våra designers som fick höra Premiär showroom utifrånhistorien bakom det afrikanska tyget som vi fick in under kvällen. Vi skulle gärna vilja komma vidare i nästa steg med att kunna visa er alla historier på webben så ni kan följa det som händer med era saker. Något it-bolag som vill göra CSR på riktigt tillsammans med oss?

refo-paket kort”522 refo-paket, det är förskräckligt att refo-paketen ska behövas – kan jag få två som jag ska ge bort? Damen som kom in från gatan och läste lappen om vad vi gör. Varje refo-paket klär på ett barn som behöver kläder och skapar jobb på vägen. Just nu pågår kampanjen ” Ge oss dina julkortspengar så hjälps vi åt att klä ett barn. Får vi dina julkortspengar också?

Armband och örhängen av blixtlås”Tänk att man kan använda sakerna på så många olika sätt – nu kliar det i fingrarna att få gå hem och prova själv”. Kul att höra tycker vi och under våren kommer det att bli workshops med lite olika inriktning på kontoret. Och vill du låna vår kreativa lokal för ett möte eller en workshop så prata med mig. Bättre att den kommer till användning tänker jag när vi är ute på annat.

Till er som vill komma en gång till eller inte hann ner så finns vi på Skansens julmarknad den andra advent, dvs den 6/7 dec mellan 10.00-16.00.

I december har vi också mer öppet i affären, dvs på Kungsholmsstrand 175. Kom och gör lite givande shopping och handla schyssta julklappar, dvs såna som gör mer nytta än det man ser vid första anblicken. Tex Tisdagen den 2 dec mellan 10.00-16.00.

Några företag besöker vi också för att berätta vad vi gör och ge fler möjligheten att både fråga, stödja och köpa våra saker. Vi kommer gärna till dig också.

Tack för att du kom och för att du gillar, delar och köper våra grejer. Så kan vi hjälpa fler att få ett schysst liv och skapa jobb lokalt.

//Liselotte Norén 


Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *