Vi har undrat vad ni gör

av

Inbjudan Showroom– Vi har undrat vad ni gör här inne egentligen, sa paret som vi pratade med idag när vi satte upp en inbjudan till invigningen på skyltfönstret. När jag berättade om vår vision kring att förbättra världen genom designad remake och samtidigt skapa jobb lokalt så sa dom att dom ska leta rätt på trasiga hörlurar och blixtlås och försöka komma på torsdag klockan 16.00-20.00 för lite givande shopping.

Har du osat på vårt event och ta gärna med dig saker samtidigt som du kommer. Vi söker gamla hörlurar, blixlås är hårdvaluta, stora knappar älskar vi, vaxduken är snart slut och sen om du har plastdjur så ta med alla du inte behöver. Dom förvandlas till vackra burkar.Djur och gran Det senaste är att vi behöver muttrar, ganska små och både i silver och mässingsfärg.

Väl inne på kontoret igen för att fortsätta förberedelserna så funderade jag en stund. Som alltid när man pratar med någon så sätter jag igång och funderar Är det inte ganska precis två år sedan som refo startades, jag är tvungen att kolla i mina papper för att se det exakta datumet. Så det blir mer att fira!

För två år sedan vid den här tiden satt vi några stycken och skissade på hur arbetet

med refo skulle gå till. Och vi har hunnit väldigt långt på den visionen, och det är väldigt mycket kvar att göra!

Några saker som jag är speciellt stolt över:

Designers och remakare refokontoretVi blir hela tiden fler och fler i projektet och tillsammans gör vi ett fantastiskt arbete. VI är olika, kan olika saker och tycker olika och tillsammans är vi oslagbara.

refo-paket kortVi har klätt på 522 barn fram till och med igår genom våra refo-paket. En del av kläderna kommer ifrån skolornas borttappade lådor.

Vi har haft 17 personer i vårt system under 2014 som har övat, praktiserat, lärt sig mer och nu har ett bättre cv.

Vi har startat en entreprenörskola i Tensta tillsammans med The Voice of Tensta.

Vi samarbetar med många olika personer, föreningar, företag och organisationer för vi tror på samarbete som form, och vi tror att vi kan växa snabbare och bättre då.

Vi kommer att ha ett showroom för att visa upp vad vi gör och enklare kunna skapa fler samarbeten.

Go refo go brukar vi säga i projektet, så jag hoppas att paret jag pratade med dyker upp på torsdag, precis som du, för lite givande shopping!

//Liselotte Norén


Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *