Vi älskar ditt grovsoprum

av

Lyckliga dig som har ett grovsoprum….vilka fynd som finns där!

Vi tillbringar ganska mycket tid i olika grovsoprum som finns i vår närhet och hittar massor med saker som vi kan ge nytt liv. Kläder med fantastiska blixtlås som blir armband, burkar som sprayas och får dekorationer, galgar, lampor, flyttkartonger och böcker som viks till askar, julgranar och snöflingor. Vi gläds åt att det finns fler än vi som återbrukar det som slängs. Ibland blir det lite kö och goda historier om damer och herrar som ängsligt bevakar sina fynd och det gäller också att hålla koll på när sopbiDjur och granlen kommer. Det händer att det är så fullt av fynd så att vi måste ringa efter varandra för att få förstärkning och bärhjälp. Vet du ett bra soprum, vi kanske kan hjälpa till med att få ut fler saker i cirkulation igen?

En ny uppfinning har vi också funderingar på. Är du liksom vi sakletare och når ibland inte riktigt det där fantastiska fyndet som ligger där och väntar? Vi tror på en fin liten fyndplockare. Den skulle ha en gripklo längst fram, vara utdragbar utan att vara för vek och enkel att ha med sig. Vill du hjälpa oss att ta fram en prototyp så hör av dig……

Designers och remakare refokontoretDen 27 november kan du se vad vi förvandlar våra gropsopsrumsfynd till. Kom till vår premiär av vårt showroom på Kungsholmsstrand 175. Vi är där från klockan 16.00! För att vi ska veta hur mycket bubbel och pepparkakor som vi ska köpa så hjälp oss med att svara på evenemanget här.

 

//Liselotte Norén

PS Har du inte möjlighet att komma förbi den 27 november så finns vi på Skansens julmarknad den 5-6 dec och ute på Le Mat i Åkers Styckebruk den 14 dec. Dessutom behöver du bara kontakta oss så kommer vi till dig om det passar bättre.

 


Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *