Premiär med givande shopping 27 november

av

Vi säger det igen…

Vi älskar premiärer för det är ett tillfälle att fira att vi har gjort något bra! Så det gör vi torsdagen den 27 november.

Nu har vi gjort om kontoret på Kungsholmsstrand 175. Den stora soffan åkte ut och Designers och remakare refokontoretistället finns här ett av Cibers gamla konferensbord som fått nytt liv hos oss. Det är tillräckligt stort för att vi ska kunna ha både workshops, utbildningar och möten med alla designers och remakare i framtiden. Det blir alltså både showroom för våra produkter och en arbetslokal. Det känns stort för oss och det vill vi gärna fira tillsammans med dig!

Kom torsdagen den 27 november 16.00-20.00 för lite givande shopping.

Djur och granVi har laddat med fantastisk remake, dvs nytt av gammalt. Det är smycken som glittrar och glimmar, inredningsdetaljer som har det lilla extra, handukar och förkläden för stora och små, våra vackra påsar, lekvänliga och giftfria barnkläder, boleros eller som vi kallar dem själavärmare, mepsar, västar och kavajnäsdukar. Hundkollektionen inte att förglömma. Perfekta presenter till dig eller någon annan till jul.

När du köper saker av oss så bidrar du till ett mer hållbart samhälle genom att skapa jobb lokalt, ge möjlighet till utbildning för fler och minska svinnet samtidigt. Det är det vi kallar ”givande shopping”.

Har du saker som du vill ge nytt liv? Passa på att lämna dem till oss samtidigt. Just nu letar vi efter vaxduk, reflexvästar, knappar, metallblixtlås, färggrann trikå, nitbälten….

Något att äta och dricka finns förstås. Vi blir jätteglada för ett svar på facebookevenmanget så vi kan planera lite. https://www.facebook.com/events/564573716975698/

Välkommen till oss för givande shopping!

//Liselotte Norén

 

 

 

 


Kommentarer

Ett svar till ”Premiär med givande shopping 27 november”

  1. […] ← Föregående […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *