Kom med din idé och gör verklighet av den!

av

Sommarentreprenörskapsskolan blir nu workshop varannan söndag i Tensta. Under sommaren körde vi sommarentreprenörsskola vid 10 tillfällen med Anders Lindh som huvudlärare. Nu har vi bestämt att vi fortsätter med att göra entreprenörsskapsworkshops som nästa steg. Dvs vi jobbar med din egen idé för att den ska bli verklighet.

För ganska precis två år sen föddes tanken på refo. I början var det en pantomat och mest en idé som alla andra. Men ju mer vi funderade på hur omvärlden ser ut och vad som händer med unga som inte får jobb, med kläder som saknas hos en del och finns för många av hos andra, ju mer kände vi att kanske kan en pantomat bli något mer. Går det kanske att tänka helhet och kretslopp istället för stuprör? Och är det så att det egentligen är stopp i flödet av kläder, det blir liksom kvar en massa saker i garderoberna som skulle kunna användas av någon annan och som till och med skulle tycka att det var fantastiskt att få det som egentligen inte har något värde för mig längre?.

Det som är skillnaden mellan att det bara är en idé till att det blir verklighet är blod, svett och tårar. Ena sekunden är det flyt, nästa känns det som om hela världen är emot dig. Att ta en idé till verklighet är hårt arbete, roligt att göra och väldigt lärorikt!

Så det här är några exempel på det som vi går igenom tillsammans med dig på våra workshops:

  • Hur du kan hitta din marknad,
  • Vem som är din kund,
  • Hur du kan packa din produkt,
  • Hur vill du sköta din försäljning,
  • Vilka kanaler som är effektiva för dig,
  • Hur du ska prioritera bland dina kostnader för att nå dit du vill
  • Hur du planerar din tid

Datum: 19 okt, 2 nov, 16 nov, 30 nov och 14 dec mellan 13.00-15.00 i The Voice of Tenstas lokal på Husingeplan 38 i Tensta.Gör verklighet av din idé, bild

Arbetet är en samproduktion mellan Mongara AB, The Voice of Tensta och oss. På plats träffar du Anders Lindh, Alex och Jeanette Ngabo och mig.

Välkommen på söndag med din idé om du vill!

//Liselotte Norén

 


Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *