Ju fler som spanar

av

Utan spaning ingen aning är ett ordspråk som har hängt med mig länge nu. Då tänker jag att det gäller att hålla lite koll på det som händer så att det blir lättare att hjälpas åt. Med bra personer och idéer kan man komma väldigt långt….Sergio o Liselotte spanar

Så nu håller vi på att etablera ett spaningsnätverk. Personer som vill samma sak som vi och som gör skillnad på olika sätt där de befinner sig. Vi letar återbruksidéer, personer som vill göra skillnad, spännande material och projekt som händer runt om i världen. Hur gör man på andra ställen, vad är remake och hur ser insamlingsprocessen ut? Ju mer vi vet ju mer kan vi koppla ihop saker, hittar samarbeten och samproduktioner. Allt det som gör att vi kan göra skillnad tillsammans för alla kan göra lite och tillsammans blir det ganska mycket tänker vi.

Har du tips på spännande saker och personer så tar vi gärna dem!Viktoria i klassen

Sergio Pereira spanar i Bolivia, Victoria Ahlén i södra Spanien och Marocko där hon och maken gör ett skoSvärdhandtag Hasselprojekt och Hans Koga i Japan. I länkarna kan du se lite mer om vad de gör.

Bli en spanare du också!

//Liselotte Norén

 

 


Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *