Vad gör ni egentligen?

av

– Vad gör ni egentligen, det är svårt att se på hemsidan? En vänlig röst i telefonen säger ” jag vill gärna veta vad ni gör så nu har jag läst, men jag fattar inte……”

skansenhjärta nordian framifrån
Snart kommer du att kunna köpa hjärtan av återbrukat glas från Skansens glashytta.

Tack snälla du för att du ringde och sa det istället för att bara klicka bort oss!  Vi uppskattar dialogen med er alla som har massor med fiffiga lösningar, hejar på oss och ser till att vi ständigt blir bättre. Utan er skulle vi veta så mycket mindre, göra fel oftare och känns oss mer bortkomna. Dessutom verkar hejarropen komma precis de dagar som de behövs allra mest, en vanlig dag när det finns saker som skulle kunna gå lättare. Så fortsätt att hjälpa oss att leta efter material, dela det vi gör och köpa våra produkter. Då kommer det att bli lite bättre för någon i närområdet!

Så nu letar vi efter någon som vill göra CSR på riktigt genom att ta sig an vår hemsida. Den behöver göras om, vi har haft den över ett år och det går fort att bli inaktuell. Det vi vill ha hjälp med är formen på den, så att det blir enklare, klarare och mer överskådligt. Vet du någon, vill du själv och kan vi vara ett konkret exempel i din utbildning att öva på så är vi gärna det!

//Liselotte Norén

refo-paket
Fina refo-paket som delas ut i närområdet

Vet du att vi nu tillsammans har klätt på 515 barn och unga i närområdet? Visst är det fantastiskt och vi fortsätter sälja refo-paket. 195 kr för ett paket med 10-12 plagg som vi samlar in, sorterar, packar ihop och distribuerar genom bla The Voice of Tensta. Vet du något företag som skulle vilja ha refo-paket som sin julklapp i år? Vi tar gärna tips på den som vi kan ringa.

Köp ditt refo-paket i vår shop och förutom att vi klär på ett barn som behöver kläder så får också någon möjlighet att arbetsträna genom Ulvsunda jobbträningscenter och i vårt lager.


Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *