Stadsmissionens nya infobutik

av

Vi är glada att vi finns mitt i City nu!

Stadsmissionens skyltPå Klarabergsgatan 33 finns Stadsmissionens nya Info-butik full med designad remake, både av oss och andra spännande remakeföretag. Alltifrån Stadmissionen som har märket Remake till andra både från övriga Sverige och resten av världen. Dessutom finns det en podcast och kaffehörna där du kan ladda telefonen. När affären i öppnade i förra veckan passade vi också på att lansera vår senaste nyhet, en fin kollektion av täcken, halsband och snusisar till småhundar.  I fönstret kan du se vår skylthund Fido just nu.

Vi tycker att våra fyrbenta vänner ska kunna njuta av att vara precis så unika som remake blir. Det finns bara en av mig, det är jag och det finns bara en av dig det är du som Eva Dahlgren sjunger i sången. Alla produkter är unika och det finns bara ett litet antal av varje, kanske bara en? Det har med tillgången på råmaterial att göra och vad vi får in.

stadsmissionen leverans augDärför kommer vi att börja numrera vissa saker. Du som köper t ex ett av de här halsbanden som Kerstin Kallin, aka refo by Kronbruden kommer att veta om du har nummer ett på dig. För det kommer du att se på etiketten.

Hundkollektionen är gjord av Jennifer Suokas, den ena Refo hundtäckehalvan av vårt senaste design och remakepar, Systrarna Suokas som består av Jennifer och Annacarin, där Annacarin gör våra fina tenntrådsarmband. Du som har väntat kommer snart att kunna hitta fler…….Här en länk till foton av hundkollektionen.

I affären hittar du också våra fina barnkläder och just nu sys delar av höstkollektionen av Lotta Rantil och hennes märke heter hos oss refo by Lotta Rantil. Det är fina jeans med applikationer, långärmströjor med fart i och sen våra underbara mjukisbyxor som är som små Refo bolero barnkonstverk. En del kommer att ha en tillhörande bolero med. Så nu finns det boleros för stora och för små.

Boleros var riktigt stort i Schweiz såg jag när jag var där i helgen! Praktiskt och fint med ett dubbelt användingsområde, både över axlarna och sen som sjal. Våra görs av Pia Rydberg, aka refo by Piloo. Vet du att de också kallas för själavärmare, ett ganska fint ord och det är precis så det känns när man har dem på sig!

Så välkomna in i butiken! Snart kommer vi också ha ett hundevent så har du tips på en liten, snäll hund som skulle kunna tänka sig att vara med så tar jag det gärna.

//Liselotte Norén

 

 


Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *