Armband för #jobb

av

Tillsammans med Stockholms Stadsmission och bild (11)Designgymnasiet var det Designday i pop-upshopen för remake i Sickla. En fantastisk dag full av inspiration, nya sätt och samarbete över gränserna.

Vi gjorde vår bästa försäljning räknat per timme, genom att vi hade premiär för våra armband för alla som har tröttnat på att det bara pratas….. som vill att saker ska göras! Pia och Kerstin på DesignDay

Såhär skriver vi i shopen:

För dig som tycker att skapa jobb hållbart är viktigt! Walk the talk, skapa jobb lokalt och få designad remake.

Överskottet går direkt till att skapa fler sommarjobb hos oss!

Pärlan som sitter på ett band av T-shirttyg är gjord av aluminiumburkar och stansade med texten refo. Ange önskad färg på tyget och storlek S, M, L eller XL via email till info@refo.nu. Finns just nu att beställa i svart, grå, brun, petrolblå, klarblå, mörkblå, smaragdgrön, röd, cerise, mörklila, vit. Armbandet går att korta av på egen hand om du skulle vilja det.

Vad skulle hända? 

Vi tänker oss ett armband för alla som tycker att det är slutsnackat och vill bidra med att göra skillnad. En hundring, det är två latte på stan, en pilsner som är dyr eller två och den gör så stor skillnad. Den skapar jobb lokalt. Först hos oss och sen på andra ställen.

Vad skulle hända om våra politiker skulle ha på sig armbandet för att varje dag, varje stund bli påmind om att tänka: ”hur kan jag GÖRA för att det ska bli skillnad i detta”? Ska jag kanske ta bort momsen på remake som ett led i att få fler att tänka hållbarhet?

Vad skulle hända om vi alla gräsrötter hade varsitt armband för att visa i handling att det här har jag gjort för att det ska bli skillnad! Betalat 100 kr, sett till att ha det på mig som förebild och som snackis för att fler ska kunna köpa ett och då vet jag att det har blivit fler riktiga jobb av det.Armband för hållbara jobb

Fler som gör pärlor, fler som samlar in tshirts till snodden, fler som har fått utbildning i hur man säljer och fler återförsäljare som säger att ” klart att dom här armbanden ska in i mitt sortiment och det utan kommission, för jag vill göra skillnad på riktigt, och skapa jobb lokalt.

Vad skulle hända om du köpte ett armband?

//Liselotte Norén

PS Som flera sa till mig i lördags, ”jag har ingen hundring för jag är arbetslös eller sjukpensionär”. Genom att gå in på facebook och gilla oss så GÖR du skillnad. Fler får veta…..http://www.facebook.com/refoproject


Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *