Förebild och Catwalk

av

Vi är i Sickla på Dieselverkstaden på lördag för att köra workshops, utbilda och visa designad remake. Ett nytt samarbete, det är vi, Stockholms Stadsmission och Designgymnasiet.

Det började med att Designgymnasiet fråga Andreas som är butiksansvarig för pop-upbutiken om dom inte kunde få ha sin våruppvisning i dom superhäftiga lokalerna som ha sitter i. Jovisst sa han, då gör vi något tillsammans som lockar in folk i butiken.

När vi sen var där och levererade bland annat våra barnkläder så pratade vi lite om det och bestämde att refo kommer dit och visar saker på tema brud och smycken. Nu blir det så mycket mer och alla våra saker finns på plats. Förutom det blir det workshops, föreläsning, försäljning av vår designade remake och en Catwalk från Designgymnasiet.

Och mer på temat att det är viktigt att låta unga få plats att visa vad de vill och kan, att de har stor nytta av att få öva och att det är bra om det finns förebilder i närheten som kan visa, inspirera och hjälpa. Så våra duktiga designers är på plats och både visar, inspirerar och hjälper. Ni som har bra minne vet också att en av våra praktikanter, Ylva, har gjort sommarens skjortkollektion. Hon är en av dem som har hand om skjortklänning ur skjorta
Designgymnasiets Catwalk.

Välkomna från kl 10.00 på lördag den 26 april.

Läs mer i pressreleasen här.

 

 

 


Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *