AntWalk och sluta snacka

av

AntWalkAntWalk på Folkis i Hjorthagen är helgens evenemang för oss! Vi kör ikväll igen kl 18.00.

Vi är inte med för att vi har designad remake, vi är med för att vi vill vara förebilder i hållbarhet, i att skapa jobb, i att samarbeta på nya sätt för att få nya resultat….OCH vi GÖR allt det. På riktigt, för vi har slutat snacka……

Alla barnen på AntWalkKom och titta på årets folkligaste modevisning, hitta designad remake och träffa oss här. I pressreleasen kan du läsa om varför vi tycker att samarbete är den formen som kommer att gälla framåt för att skapa mångfald, marknad och miljö!

Film från igår som vi har fått låna ifrån Anna Stenström som var i publiken. Film om vad man kan göra av bubbelplast

Länk till pressrealise

//Liselotte NorénAntWalk


Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *