Uppdaterar hemsidan

av

En del av er har kanske märkt att vi jobbar med hemsidan. Ny bakgrundsbild, lite blommig kanske men både knappbilden och handen är fantastiska. Det är vår så då kan blommor vara bra. Sen har vi börjat lägga upp de utbildningar som vi håller. Vi tänker att det är bättre att ni vet om att vi vill dela med oss av allt det som vi har lärt oss. Vi kommer inte att vara ett utbildningsföretag, men vi vet att utbildning ofta är en del i att förändra. Både sig själv, sin omgivning och hela världen faktiskt.

Tänk så fort tiden går……det ser jag tydligt när jag läser det som står. Nu jobbar vi med att ta fram det senaste. Vill du hjälpa oss? Ta kontakt med mig, det finns massor att göra bakom kulisserna.

Vill du läsa något under tiden så läs varför vi jobbar på hemmaplan och inte på andra sidan jorden.

//Liselotte Norén


Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *