Vi älskar event

av

 

Event är alltid kul!

Under våren kommer vi att delta i flera event och det är där du kommer att träffa oss och köpa vår fina remake. På vår facebooksida kommer vi att uppdatera när och var du hittar oss.

Några bilder från senaste eventet på Galleri Duerr.

Vernissage på Galleri DuerrMagdalena Borkowska målar fantastiska tavlor och det är kul att se hur glada alla blir över att få vara i samma lokal som dom!

Vår nästa storsäljare är bröstnäsdukar. Snart i var mans ficka!

Skjortklänningar av gamla herr skjortor och du kan beställa en klänning av en skjorta som just du lämnar in. Dvs pappas eller morfars skjorta kan bli en klänning till ett barn som du känner….en klänning med en egen historia.

Underst i bildserien ser du mig och Anastasya Lenenko. Hon är en av dem som var med allra först i projektet. När vi hade hela idén på skisstadiet, block och stora papper

Vi jobbar med pitchen
Vi jobbar med pitchen

på väggen. Att se hennes förvåning och förtjusning när hon ser allt på riktigt på Galleriet är fantastiskt och en del av det som jag jobbar för varje dag. Att se när det glimmar till i någons ögon för att de ser möjligheten och vill göra nåt….Så någon timme senare sa Anastasya att hon skulle prata med sin rektor på skolan för att se hur de skulle kunna samla in saker till refo.

Vårt nästa event blir tillsammans med Stadsmissionen och Designskolan den 26 april i Sicklas Dieselverkstaden och sen straxt därefter kommer Antwalk´på FolkKulturCentrum den 3 och 4 maj.

Go refo go!

//Liselotte Norén


Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *