Det här gör vi på torsdag

av

Refo och Magdalen
Refo och Magdalen

 

Snart är det ny månad, tänk så tiden rusar iväg….våren är på g och solen lyser så att det riktigt känns hur den värmer. Skönt!

På torsdag finns vi på Galleri Duerr igen och du kommer att hitta en ny del i vår barnkollektion då. En sak till som man kan göra av herrskjortor….en mindre skjorta och i emilmodell. Emilskjorta från refoVi tänker att en skjortklänning till henne och en emilskjorta till honom? Allt av fina herrskjortor som har använts och blivit både mjuka och giftfria.

klanning-med-rosa-hjarta[1]

Välkomna till Vanadisgatan 29 mellan 16 och 22 på torsdag. Du vet väl att det är First Friday Hopping då? Fast liksom på torsdagar……En riktig April April.

Så nu kan du hitta våra saker på två olika ställen, dels hos Coola Tanten på Vikingagatan 9 som har skospecial på sin FFH den här gången. Gå in och kolla hos dom, fantastiska skor, så söta och även om inte jag kan gå i dem så kan de pryda vilken skohylla eller installation som helst.

//Liselotte Norén


Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *