Så kul att träffa er alla

av

Kvinnodagen på Galleri Duerr
Kvinnodagen på Galleri Duerr

Under helgen har det varit full fart på Galleri Duerr. Fantastisk musik, häftig konst, gott knäckebröd och våra kläder, smycken och inredningsdetaljer.

Vi har lärt oss massor av er som kom förbi!

skjortklänning ur skjorta
Allt man kan göra av en skjorta

Tack alla som talat om att ni gillar oss, känns alltid skönt att höra! Som också har pratat om vilka saker som vi ska visa mer av, tex från ax till limpa. Vi ska i fortsättningen visa mer av hur vi tänker när vi gör de fiffiga detaljerna i barnkläderna, göra displayer med skjortor före och efter och där ni tydligare kan hitta vilka saker som hör ihop. Det är kul att se förvåningen hos dig som hittar en skjorta som du har skänkt som nu är en damblus av snyggare modell och ett hårband och en vetekudde som man kan använda i micron och knälappar på ett par barnbyxor. Tänk hur mycket en skjorta kan räcka till….

Refo by Kronbruden
Refo by Kronbruden

Vi gillar att höra diskussionen om vartifrån spetsen skulle kunna komma som finns i brudkronorna och fick också tipset om att de skulle kunna användas på flera sätt. Till exempel är det svårt att i Sverige hitta hårprydnader som man kan använda för den första kommunionen i katolska kyrkan.

 

Hårband refo by Piloo
Hårband refo by Piloo

Sen har någon sagt att ståltråden i våra fina hårband är för hård. Det som sedan hände hade du skrattat gott åt. Alla som var i galleriet provade hårband för att se vad de tyckte…tänk dig själv både herrar och damer snurrade hårband och provade….så uppe i varv att vi glömde ta en bild!

Vi fick en väskidé av en dam som köpte en tygblomma som skulle matcha en fin handväska och önskan om knappörhängen som var lite längre…..

Vi finns kvar på Vanadisgatan 29 hela veckan så titta förbi, köp nåt fint för det är vår och ta en fika med oss så vi får höra vad du tycker!

//Liselotte Norén

Refo och Magdalen
Refo och Magdalena

 


Kommentarer

Ett svar till ”Så kul att träffa er alla”

  1. Jättebra skrivet och jättefina bilder, tack för en härlig helg!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *