Från lat söndag till vernissage

av

En lat söndag, så skönt att inte ha planerat något tänker jag och ligger kvar i sängen. Läser i min bok, slösurfar lite och kollar in facebook. Min kompis Lotte Johansson skriver att hon och Galleri Duerr kommer att ha konceptet work in progress och lyfta fram konstnärer som är kvinnor. Jag lägger en kommentar att det är en rolig idé och att det då kanske kan finnas plats för refo.

Jag går upp, gör lite yoga, duschar, fikar, laddar en tvättmaskin……ni fattar eller hur?

Efter några timmar så kollar jag telefonen för att se om min pappa ska ha en semla eller inte till fikat och då är friden slut:) Meddelande från Lotte, vi kör vernissage med er på #kvinnodagen den 8 mars. Topp skriver jag och tänker inte mer på det……

förrän i bilen ut till mina föräldrar. 8 mars, men alltså det är ju på lördag…..

Ni förstår nog precis hur det ser ut hos oss alla just nu, som de hjälpsamma små mössen i Askungen typ.

”Vi ska sy och vi ska klippa,
vi ska göra, ska vi tippa
För den stora galakvällen
Så ska vi sy modellen”

PANIK, eller inte……vi har ju numera ordning på vilka saker som finns var, alla hjälps åt och på fredag eftermiddag ska vi få lära oss något helt nytt. Väggen

Att hänga…….

Du kommer väl?

//Liselotte Norén

 

 

 


Kommentarer

2 svar till ”Från lat söndag till vernissage”

  1. Den som intet vågar intet vinner och vi är nästan i mål, maken till respons får man leta efter och det från idé till event på sju dagar! Från lördag till fredag OCH lördag. Ni är så coola och så modiga på refo. Remake design på hög nivå, ni rockar! Och så gör musikerna som nu strömmar in..korta uppträdanden och så jam. Workshops design och färgstarka stora oljemålningar på väggarna. Vasastan Magasin har fattat galoppen (s. 35 och framåt).

  2. […] de yngre inspirerar de äldre. Vi går själva i bräschen och lyfter fram våra egna historier om hur vi strålat samman och hur den här platsen föddes. Vi tror att framtiden ligger i att skapa möten, kreativa sådana […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *