Lite tålamod

av

En stökig vecka kan man väl sammanfatta det med. Istället för att sitta i lugn och ro och sammanfatta intryck från New York, göra klart vårens planering och boka besök så blev det en rivstart med att hantera följderna av Sergio Pereiras utvisning. Vi har under ganska lång tid vetat att det fanns risk för att överklagan inte skulle gå igenom och att familjen efter nio år skulle utvisas. Det finns alltid en historia bakom varje utvisning och det finns massor med skäl till att det blir så, allt hade säkert kunna göras bättre på många sätt. Men nio är en väldigt lång tid…..och att få plugga klart är en stark önskan.Sergio i lagret

Vi bestämde att det här inte skulle bli en flyktings snyfthistoria till utan vi ville rikta kraften framåt. Hur ska vi få tillbaka Sergio och familjen snabbast. Det stämmer mer med vår gemensamma inställning och sättet att tänka på som entreprenör. Dvs nya förutsättningar ger ny väg. Skumpig ibland…..

Vi vet att det är många som tänker på Sergio och funderar över hur det går. Stödet är helt ovärderligt och kommer att behövas under den ganska rockiga period som både han, familjen och projektet har framför sig. Att den som är lageransvarig ska lita på att lagret sköts när det har lämnats över till mig är en utmaning för alla:) Jag är inte den bästa på administration….Så mina vänner det kommer att behövas lite tålamod framgent tills det rullar på som det ska.

DU kan hjälpa oss genom att gilla oss på facebook, dela våra inlägg så vi når fler med vår vision, köpa våra produkter och prata om det vi gör till alla. Då går det snabbare att få tillbaka Sergio i projektet igen.

På Sergios blogg ser du hur och vad han och familjen gör.

Go refo go!

//Liselotte Norén


Kommentarer

Ett svar till ”Lite tålamod”

  1. […] Sergio Pereira spanar i Bolivia, Victoria Ahlén i södra Spanien och Marocko där hon och maken gör ett skolprojekt och Hans Koga i Japan. I länkarna kan du se lite mer om vad de gör. […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *