Unikt möte

av

bild (3)I förra veckan var vi inbjudna till Vinnova för ett i mitt tycke helt unikt möte. De hade bjudit in de aktörer som gör projekt med ungdomar i Järvaområdet. Vi hade tillsammans kanske tio olika pågående projekt i området.

Det känns fantastiskt bra att få möta alla engagerade personer och tillsammans se hur vi på bästa sätt kan skapa värde till varandras projekt istället för att jobba sida vid sida utan att mötas och i värsta fall till och med konkurrera. Ett modernt sätt att jobba på och kul för oss alla att lära oss av varandra.

Jag var den enda medelålders tanten i församlingen och det känns bra att få vara med och skapa saker på ett mer modernt sätt tillsammans med andra. Det är dessutom i den här formen som jag har en stenhård övertygelse om att man kan vara mer kreativ och lösningsorienterad. På Mongaras hemsida kan du få en hel del tips om hur vi jobbar med workshopledning som är en del i att skapa bra möten. Känns förstås kul att en myndighet väljer att modernisera sitt sätt att arbeta och väljer att samla ihop oss allihop för att skapa synergier och samsyn.

Det är som vanligt när jag får frågan om varför jag jobbar med refo. Jo det är för att jag lär mig så mycket hela tiden. Genom refo tar jag mig in på helt nya ställen, möter bra människor och får saker att bli lite bättre för några. Jag har bästa jobbet!

//Liselotte Norén

 


Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *