Köp en föreläsning som gör skillnad!

av

Vill du ge dig själv och några andra möjligheten att förena nytta med nöje? En afterwork med insamling, eller något mer på julmiddagen än sill och nubbe?

Du får höra en entreprenörs resa, där det från början skulle bli en pantomat och nu är ett sätt att tjäna pengar på ett göra affärer med ett socialt ansvarstagande.  Boka en föreläsning med Liselotte Norén som berättar hur du kan hitta den kreativa potentialen i din organisation och genom att hjälpa andra också ger fart i din egen affär. Eller gör en workshop för att hitta er potential.Liselotte i blå klänning

Så här säger Ulla-Lisa Thordén, säljtränare och författare om Liselottes föreläsningar, ”Liselotte är som en genialisk cirkusdirektör, där idéerna blir en praktfull och lönsam föreställning i den manege som kallas verklighet”.

Vilka är refo?

Vi är www.refo.nu, en social innovation som fått mycket uppmärksamhet med sin bredare målbild med hållbarhet, sysselsättning och integration. Vi har som mål att skapa fler arbeten och vår metod är att samla in textilier och skapa nya saker av dem.

Refo-paket som julklapp?

Med ett refo-paket ger du ett barn ett ”kit” med 10-12 plagg, strumpor och ett par skor, om det finns i någorlunda rätt storlek. Vi gör paket från nyfödda till tonårsbarn.

Våra paket distribueras av barnmorskor och distriktssköterskor som vi samarbetar med. På så sätt vet vi att paketen kommer till dem som behöver dem bäst. Vill du också ge bort ett refo-paket så köper du det i shopen, http://shop.refo.nu/items/46-refo-paket.

Priset för föreläsningen är 6000 kr exkl moms.

Vill du veta vem jag är, gör och tänker så gå in på min blogg www.liselottenoren.se

Liselotte Norén, grundare av refo, entreprenör sen 14 års ålder med ett stort engagemang och hjärta

liselotte.noren@mongara.se eller 070-4411868

//Liselotte Norén

PS Läs också om hur Anders Lindh kopplar ihop Mongaras arbete, CSR och refo här.


Kommentarer

2 svar till ”Köp en föreläsning som gör skillnad!”

  1. […] man kan tänka CSR och socialt entreprenörskap utan också som projekt betraktat. Vill du köpa en föreläsning som gör skillnad, kanske en Afterwork med lite annat innehåll, eller ge personalens julmiddag en liten annan […]

  2. […] julmarknaden på Locum. Nästa år kommer vi gärna till dig? Eller så gör vi en insamling och föreläsning t ex på en frukost eller afterwork hos […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *