Fler dukar som blir handdukar

av

bild (2)Idag kom en av vår viktiga hejarklack, Jeanette Boman, till Stockholm. I sitt bagage hade hon med sig en hög med linnedukar från Skivarps Gästgiveri. De används inte längre och kommer att få ett nytt liv som handdukar. Tack för att du tänkte på oss!

På bilderna här bredvid så ser du handdukar som ligger på Svenska Inredningsbolaget, vår remakare Pia Rydberg, Jeanette som packar om sitt bagage och som plötsligt fick massor med plats i sin väska. Och till sist så ser du några exempel på hur fina våra remakade handdukar blir. De kostar 299 kr per par och du köper dem här.

För varje par du köper så får någon utbildning, praktik och tillgång till vårt nätverk.

//Liselotte Norén

 


Kommentarer

Ett svar till ”Fler dukar som blir handdukar”

  1. […] världen lite bättre, snyggt av gammalt samtidigt som några till fick utbildning och praktik! Jeanette Boman gjorde också en rensning i sitt linneskåp och handdukarna är en av julens […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *