Mingelbilder från premiären

av

Vi är stolta, nöjda och trötta efter gårdagens premiär på vår egen barnkollektion!

Här några mingelbilder från dagen i Siffes butik på Hornsgatan 29 – tack alla ni som kom, hjälper oss och gör så att vår idé får vingar!

Mingel Siffe

Martina Westfahl hittar en del av sin tröja som har fått nytt liv som fin spetskrage på en barnklänning. Både Martina och Jonas Almeling hade bra syn punkter på hur man kan förbättra produkten ”Köp en föreläsning som gör skillnad” så dom klurar vi på och släpper den i nästa vecka. Lite skål på det!

Mingel på Siffe

Folkuniversitets Isak Westerström och Monika JanOlofsdotter tittade in och vi passade på att presentera Lotta Rantil som tillsammans med Pia Rydberg kommer vara de textila handledarna i vår gemensamma Remakeutbildning. Ett jätteroligt samarbete som kommer att vidareutvecklas. Erica Larsson, en av remakarna till barnkollektionen som håller upp en av tröjorna som kommer att bli en julklapp till någon! Det var tidvis fullt på i butiken och både Bobby Bruzelius och Arif Dodkanlou var väldigt nöjda.

Mingel Siffe

Anna Marinder köpte en one-piece. Det verkar vara en av storsäljarna? Sen ser ni Erica Larsson och Lotta Rantil som är dom som har gjort den fina barnkollektion, med en av sina gäster. Det är många som inte har fastnat på bild men vi har koll på era kommentarer på både barnkollektion och våra andra saker. Dom tar vi med oss i det fortsatta arbetet. Kommer du på något som du saknar så vill vi gärna veta det!

Vi har fyllt på igen med både barnkläder, handdukar och förkläden. Välkomna in på Siffes på Hornsgatan 29 C!

//Liselotte Norén

PS Vill ni får en inblick i förberedelserna så finns en av mina Instafilmförsök här:)

Film förberedelser Siffe

 

 


Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *