Barnkollektion, hur kaxigt är inte det?

av

När Lotta Rantil och jag för några månader sen satt i soffan och planerade inför hösten så hade vi lite olika kunskaper med oss. Vi hade lärt oss att kunderna i princip alltid är intresserade och tycker om det vi gör och att vi måste bli bättre på att ha fler storlekar så att det är enkelt att köpa.
bild (4)
Det är så kul att vara liten och lättrörlig, där i soffan, med lite kaffe och choklad, så kunde vi bestämma att vi gör en barnkollektion. Tre olika plagg, i alla storlekar från 62 till 116 och precis så som vi gärna skulle vilja att barnkläder såg ut. Och att Lotta hade en barnklädesremakare till på gång, Erica Larsson, var ju hur bra som helst.
Så här tänkte vi:
  • Barnbyxa refoDet ska vara snygga och tuffa kläder som går att leka i. Inget som sitter åt eller stramar och på byxorna finns det ofta förstärkta knän. För som Lotta sa, det finns inget tråkigare än att laga trasiga knän.
  • Eftersom det är remakade kläder, dvs kläder som vi har samlat in för att ge nytt liv, så är det ett miljövänligt val. Dels är det återbrukat material som vi gjort något nytt och snyggt av, och dels är det giftfritt eftersom det består av kläder som redan har tvättas flera gånger. Ett bra val för ditt barn att ha närmast huden.
  • Det är kläder som tillverkas lokalt och skapar nya jobb och utbildningstillfällen i det kretslopp som refo har tagit fram.Barntröja

 

 

 

Alla våra kläder kan du självklart tvätta och vi provar modellerna innan vi gör fler av dem inom refo. Det är för att vi enkelt ska se att de funkar i vardagen och ett sätt att kvalitetssäkra det vi gör. Förutom att det är kul att ha sånt som är gjort av oss!

Sagt och gjort!
På fredag är det dags för premiär hos Siffe på Hornsgatan 29C.
Välkommen att fira med oss, en egen barnkollektion, hur kaxigt är inte det?
https://www.facebook.com/events/169954913205583/?ref_dashboard_filter=calendar
//Liselotte Norén
PS Dessutom blev Liselotte tvungen att lära sig nyttan av att ha kontakter som vet hur man spårar mobiltelefoner som har kommit på villovägar och den hårda vägen också nyttan av att låta ICloud göra sitt backupjobb…..typ varje gång den kommer i närheten av ett wifi. Men om man har den funktionen avstängd så har man ingen backup, och genast blir det lite krångligare

Kommentarer

4 svar till ”Barnkollektion, hur kaxigt är inte det?”

  1. […] börjar också höstens satsning ta form, vår egen barnkollektion. Den kan ses som ett inlägg i debatten om gifter i kläder och samtidigt ett sätt att praktiskt […]

  2. […] Vill du veta hur det snabbt det gick från ord till handling med barnkollektionen? […]

  3. […] ihop det. Man kan också säga att i varje leverans är det många personer inblandade:) .Så både Lotta Rantil, Erica Larsson och Pia Rydberg hade olika moment. Än så länge är vi inte så stora så att vi […]

  4. […] och just nu sys delar av höstkollektionen av Lotta Rantil och hennes märke heter hos oss refo by Lotta Rantil. Det är fina jeans med applikationer, långärmströjor med fart i och sen våra underbara […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *