Remakeporträtt av Erica Larsson

av

Det är alltid kul att veta lite mer om dom som jobbar i detta projekt. Som ni säkert redan vet har vi flera remakare som ger de kläder vi får in nytt liv. Våra remakare presenterar vi i remakeporträtt och här kommer Erica Larssons svar på våra 7 snabba frågor.

Vill du köpa något av det Erica har remakat kan du göra det i vår shop

7 snabba till Erica Larsson:

Berätta lite om dig själv:
En 35-årig småbarnsmamma som bor i radhus har Volvo och två ungar. Bara hunden och husvagnen som saknas.

Vad gör du just nu:
Jobbar på ekonomiavdelningen på ett försäkringsbolag.

Beskriv din bästa remake:
Måste nog vara alla barnjeans jag sytt genom åren till mina killar som blir både snygga, miljövänliga och billiga!

Vad tycker är roligast med att återbruka och återanvända?
Jag tycker framförallt om att återanvända saker för att på så sätt bidra med det jag kan för att försöka motverka denna köp och släng hysteri vi lever i nu. Men jag gillar också den kreativitet som uppkommer när man får material att utgå ifrån, istället för att köpa det man vill ha. Jag gillar fräst att återanvända gamla kläder för att sy nytt till barn. Och framförallt Jeans, som är ett material som bara blir snyggare ju mer slitet det blir.

Vad skulle du bli mest glad över att hitta i våra påsar?
Jeans jeans jeans.

Vilket är ditt framtida dröm-remake-projekt?
Hm, det har jag nog inget direkt.

Vem är din drömkund, vem skulle du helst se bära något av dina alster?
Jag blir glad för alla som gillar det jag gör. Jag har ingen direkt drömkund utan varje kund är unik på sitt sätt.

Erica Larsson barnkollektion


Kommentarer

Ett svar till ”Remakeporträtt av Erica Larsson”

  1. […] kan också säga att i varje leverans är det många personer inblandade:) .Så både Lotta Rantil, Erica Larsson och Pia Rydberg hade olika moment. Än så länge är vi inte så stora så att vi kan ha en person […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *