Det blir så bra

av

rest-tygerNu har vi kommit på det!

Med några fullklottrade sidor i den lila boken, lite kaffe och gott om plats så har Charlotte Wormbs med Svenska Inredningsbolaget och refo skapat ett eget litet kretslopp. Det funkar såhär:

I butiken blir det ibland saker över, det är alltifrån sånt som blir liggande till olika typer av varuprover. Det tar plats, det är fina tyger och det går att göra något nytt av dem.

Då provar vi det här. Refo får det som kan få nytt liv från Svenska Inredningsbolaget. Vi tar det till remake, ser om det blir necessärer, väskor, gosedjur eller kanske superfina handdukar. Vi gör en liten provkollektion som vi lägger i båda webbshopparna. För att se vad du tycker, om du gillar det, köper det och vill du ha fler eller kanske andra saker?

Vi gör det enkelt för att se vad som händer…..så spännande och jättekul att kunna göra nya saker av sånt som redan finns. En slags remake på idéer som vi gör helheter av, lite bättre för miljön, några fler arbetstillfällen och väldigt roligt att prova nytt tillsammans Vi ser fram emot dina synpunkter!

Läs om hur Charlotte tänker här.

//Liselotte Norén


Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *