Refo+Folkuniversitetet=sant

av

Liselotte i blå klänningDen 1 oktober startar refo och Folkuniversitetet en ettårig remakeutbildning tillsammans. Det är möjligt tack vare det samarbete som Folkuniversitetet har med Arbetsförmedlingen.

Tanken är att vi använder refo och den kunskap som finns både inom textil och det som gör personer mer anställningsbara. T ex att presentera sig, sociala mediers verkan i marknadsföring, butikskunskap, planering av både sig själv och projekt…… Det finns hur mycket som helst att använda inom refo för att skapa verkliga arbetssituationer och se till att det som är teori verkligen blir både övning och kan omsättas i praktiken.

Vill du komma till oss och berätta om hur du gör?

Vi behöver föreläsare och vill gärna träffa folk både hos oss i skolan och ute hos dig på platsbesök. Prata med Liselotte Norén, Liselotte.noren@mongara.se eller på 070-4411868.


Kommentarer

2 svar till ”Refo+Folkuniversitetet=sant”

  1. […] petflaskesmycken och målar på tyg, på besök i remakeklassen som vi har tillsammans med Folkuniversitetet. Eftersom det var några nya personer där så började vi med att berätta lite om refo, vad vi […]

  2. […] hösten har vi också startat en sy och återbruksklass tillsammans med Folkuniversitetet. Vi jobbar tillsammans för att använda skapandet som ett sätt […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *