Havskampen har gått i hamn

av

Vi har tidigare skrivit om vårt samarbete med Havskampen, ett projekt mot utanförskap med målet att samla in #1miljon kronor till #ungcancer. Vi var bland annat med och visade upp vårt projekt i början av augusti i Nynäshamn i samband med att Havskampen var där med en av sina båtar. Nu har de två tävlande båtarna gått i hamn och tävlingen är avslutad, men kampen mot utanförskap slutar aldrig.

Läs summeringen av Havskampen som Ernest Radal, lagmedlem team @westhk13, skrivit.

havskampen

Vi på refo är glada och stolta över att ha deltagit i Havskampen. Vi jobbar förstås vidare mot utanförskapet och mot den stora ungdomsarbetslösheten genom kampen för att ge ungdomar meningsfull sysselsättning samtidigt som vi ger gamla kläder nytt liv.

//Annacarin Suokas

 


Kommentarer

Ett svar till ”Havskampen har gått i hamn”

  1. […] åkte vi till Karlshamn för att ta emot båtarna som kom in efter att ha deltagit i Havskampen. En insamling till förmån för Ung Cancer och samtidigt ett systerprojekt till oss. I samma veva […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *