Refo goes global

av

Refo goes global skulle man kunna säga efter att vi har hittat våra fina ryggor på en spansk blogg som Sandra Guevara har. Kul att få finnas på samma sida som de fina väskorna från Freitag som också är remakade från gamla vepor. Ni vet de stora tygstyckena som hänger på fasader eller i receptioner med loggor och värdeord på.

Ryggan som var med i Havskampen och som består av en del av Annie Lööfs klänning kommer att överlämnas till den som köpte den på Tradera nu i veckan. Priset 1525 kronor och de går till Ung Cancer.

IMG_1894Kom just på bästa idéen fast det är ju lite sent för den förstås……Annie borde ha köpt den själv och sen hade hon haft bästa snackispresenten till Obamabesöket.

Fast vi har en rygga till…..det kanske funkar fast den inte är gjord av Annies ministerklänning. Istället är den gjord av en vapenrock, som vi fick in i en av våra första säckar. Den rocken innehöll dessutom patroner i fickorna, en smutsig näsduk och lite hundgodis. Först tänkte vi att det var en dålig urstädning av fickorna, sen tänkte vi till och ringde upp givaren. Åh, fan kom den med i säckarna? sa han. Ja,ja behåll den vetja, den kommer säkert till bättre användning hos er!

En god historia i en av våra fina ryggor!

//Liselotte Norén

 


Kommentarer

3 svar till ”Refo goes global”

 1. Profilbild för Sandra Guevara
  Sandra Guevara

  Your initiative deserve to be known!!!

  1. Profilbild för admin
   admin

   Thank you so much for helping us out!

 2. […] var jag och Sandra Pettersson, den remakare hos oss som gör om skor, gör petflaskesmycken och målar på tyg, på besök i […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *