Ministerklänningen blev rygga

av

DSC_3792_sKommer ni ihåg Liselotte Noréns hjärnsläpp när hon fick telefonsamtalet om att Annie Lööf hade en lucka i kalendern och ville komma på besök i verkligheten? Kommer ni ihåg förvirringen som utbröt, efter att Liselotte hämtat sig, och mötet bokades? Skylten skulle upp på dörren, hur skulle alla sitta i vår lilla lokal, kläder skulle hämtas från våra remakare, presentationsmaterial skulle uppdateras, vad och hur skulle saker ut i sociala medier…allt på samma gång.

När Annie Lööf redan dagen efter kom på besök hos refo hade hon tänkt till! Vi fick några plagg av henne som skulle få nytt liv. Av ministerklänningen som vi länge kallade den har en av våra remakare, Lisa Jacobson, gjort en jättefin rygga! Den är lagom stor till Ipaden i stan eller lite mackor och termosen när du behöver det! Snyggt urban sa någon när jag lånade den för att gå på möte!

Vi har givit den som ett av våra bidrag till systerprojektet Havskampen. Varför refo och Havskampen samarbetar?  För att vi gillar det och för att vi kan! Mer om det här.

Den kan köpas på Tradera och pengarna kommer att gå till Havskampen och deras insamling av pengar till Ung Cancer.Ryggan från Annie Lööfs ministerklänning

Länk till tradera igen så att du säkert hittar den: http://www.tradera.com/refo-ryggsack-annie-loof-auktion_340750_188289758

Hjälp oss gärna att dela och sprida informationen så att vi kan samla in så mycket det bara går.

//Liselotte Norén


Kommentarer

2 svar till ”Ministerklänningen blev rygga”

  1. […] som var med i Havskampen och som består av en del av Annie Lööfs klänning kommer att överlämnas till den som köpte den […]

  2. […] Annie Lööf valde refo som ett av sina besök i verkligheten. Det blev otroligt bråttom på kontoret för att städa, leta efter saker och se till att alla kunde vara på plats. Annie tänkte också på att ta med sig nåt som kunde få nytt liv. […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *