Sponsor av sommarjobb

av

Som ni har läst här och på sociala medier kämpar vi för att kunna ge ungdomar i refo-projektet en meningsfull sysselsättning i sommar. Det gick inte med hjälp av myndigheter utan vi körde igång en sommarjobbskampanj.

Vi har fått in flera företag som bidragit med pengar och det har lett till att vi kunnat jobba vidare med vårt lager och bland annat hämtat borttappat-lådor i skolor samt plockat ihop flera refo-paket.

En av givarna är Mustasch Reklambyrå i Karlskrona och i artikeln på bilden kan ni läsa vad Anna Stenström, VD på Mustasch säger om det.

IMG_8785

 

//Annacarin Suokas


Kommentarer

Ett svar till ”Sponsor av sommarjobb”

  1. […] tom har pristaggen kvar. Efter att ha tillbringat en hel del tid på lagret i sommar med våra sommarkampanjsjobbare så vet jag att det ser likadant ut hos dig och i dina kassar. Det kommer helt enkelt in kläder […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *