Alla kan göra lite

av

Ungarna på kontoretDen här pressreleasen skickar Mustasch Reklambyrå för att hjälpa oss i kampanjen Sommarjobb. En lång historia i korthet: Vi har i projektet haft flera ungdomar anställda både sen start och tillfälligt. Eftersom vi är nystartade så behöver vi hjälp med finansieringen av sommarjobb till ungdomarna som finns runt projektet. Sommaren är här och vi är på den nionde handläggaren….Vår kreativa lösning är att sälja andelar av sommarjobb till företag istället. Vi använder sommarjobben till att packa refo-paket, dvs dela ut kläder till barn som behöver. Just nu via en distriktssköterska i Malmköping. Behovet är hur stort som helst. Tack vara kampanjen och stödet har vi redan kunna klä 31 barn.

Vill du också klä fler barn samtidigt som du ger någon en meningsfull uppgift i sommar, och blir mer synlig på webben?  Läs hur du gör här.

Pressreleasen:

Mustasch Reklambyrå uppmanar fler företag att köpa delar i sommarjobb för ungdomar

Via projektet refo i Stockholm ger Mustasch Reklambyrå i Karlskrona 1500 kr i bidrag för att vara med och ge en ungdom ett sommarjobb i en månad.

Mustaschs VD Anna Stenström berättar:Anna_Liten[1]
– Vi tar själva inte emot sommarjobbare pga att vi har lågsäsong då. Därför tycker vi att det här är ett bra sätt att i det lilla ändå hjälpa till att minska den ökande arbetslösheten hos ungdomar under sommaren. Vi hoppas på att fler bolag “hakar på” initiativet. Många bäckar små kan leda till stora förändringar.

För mer information om initiativet samt om refo:
http://refo.nu/2013/06/09/sa-funkar-kampanjen-sommarjobb/

Dessa företag har redan köpt en del i ett sommarjobb:
http://refo.nu/sommarjobbskampanj

För ytterligare information, vänligen kontakta:
Anna Stenström, VD Mustasch Reklambyrå, 073-317 39 06, anna@mustasch.se

Mustasch Reklambyrå AB grundades 2004 med målsättningen att skapa, bygga och vårda starka varumärken. Verksamheten utgår ifrån Karlskrona och har uppdragsgivare både i och utanför Blekinge. Uppdragsgivarna finns inom såväl Business-to-business, Business-to-Consumer som offentlig verksamhet. För mer information: www.mustasch.se

//Liselotte Norén


Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *