Då garderoberna svämmar över

av

Vi gillar ju detta med att höra vad ni tycker för att på verkligen förstå vad vi ska göra härnäst. Så nu har vi frågat ännu en av våra givare varför hon skänker till oss på refo och fick dessa ord som svar. Tack Christina och Melina Erikson!

Garderoberna svämmar ju alltid över och med tre barn måste man rensa minst varje halvår. Vi har alltid fått mycket fantastiska kläder från kusiner eller grannar och är jätteglada att både spara tid och pengar på det. Däremot har jag känt en frustration över att inte ha något bra ställe att skänka våra kläder till. Med de dåliga rykte vissa klädinsamlingar har fick jag nästan dåligt samvete då jag lämnat kläder utan att först kolla upp vart kläderna går. Så Refo löser ett konkret problem jag haft under flera år och jag litar på att kläderna används i och med att de märks upp så man kan följa dem.

Att dessutom projektet har en fantastisk grundtanke med ”näråtervunnet”, bygga CVs och hjälpa ungdomar ut på arbetsmarknaden och spara pengar åt olika funktioner i samhället gör mig extra glad. Därför skänker jag gärna mina kläder till Refo och blir jätteglad varje gång jag läser något nytt som händer på Twitter, Facebook eller hemsidan. Refobilen kommer förresten imorgon igen för att hämta nya säckar av urvuxna kläder.

Klädhämtning familjen Erikson, refo


Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *