Vi söker dig som gillar återbruk och remake

av

Remake kimonoVi letar hela tiden nya samarbeten här på refo. Just nu har vi letar vi lite extra efter dig som gillar att ta tillvara och göra om, DIY, pyssla och remaka. Kontakta oss och berätta vad du skulle vilja göra och kom och hitta spännande saker i våra klädpåsar. Allt är möjligt tänker vi. Hjälp oss att göra det möjligt!

Gillar du att göra smycken av textil? Kläder behöver ju inte bara bli nya kläder de kan ju bli så mycket mer. Snygga smycken av olika slag till exempel. Armband, hårsmycken, halsband, örhängen, textil kan ju bli både färggranna och roliga accessoarer eller mer strikta sådana. Allt beroende på hur du blandar.

Vi söker också efter dig som är en mästare på att skapa nya spännande bruksföremål? Allt ifrån brödkorgar flätade av tshirtremsor till större lapptäcken och plädar. Tar du de stora loppisfyndade men lite trasiga dukarna och gör dem till bordstabletter och tehuvar. Låter du de gamla strumpbyxorna bli trasmattor eller lakansväven bli kökshanddukar. Vad vet vi, det är din fantasi som kan skapa underverk med det som finns i vårt stora lager av insamlade kläder och textilier.

Hör av dig och berätta om dina idéer! Har du gjort ett snyggt remake hör av dig och berätta det också!

Enklast mailar du info@refo.se, twittrar oss @refoproject eller via vår facebookgrupp: https://www.facebook.com/pages/refo

 


Kommentarer

6 svar till ”Vi söker dig som gillar återbruk och remake”

 1. Hej! Jag heter Marika, och jobbar på Kaavainmaailma Oy i Finland – vi gör målningsschabloner och återbruk tillhör till vår concept: att göra själv, återbruka, använda många gånger, inreda och bli effektiv. Vi finns i Lahti, Finland, men allt fungerar NÄSTAN lika smidigt i Sverige också 😉

  MVH,
  Marika

  KAAVAINMAAILMA OY/SCHABLONHUSET.se
  tel. Finland: +358 400 764 075, Sverige: +46 8 525 00 209
  http://www.kaavain.fi , http://www.schablonhuset.se – vi finns även att följa på Facebook http://www.facebook.com/schabloner

  1. Profilbild för admin
   admin

   Hej Marika, kul att du har hittat oss! Fundera på hur vi skulle kunna samarbeta…..borde finnas massor vi skulle kunna göra, en egen liten schablonserie, några fina exempel, några remakeidéer. Fundera och återkom gärna till oss.
   //Liselotte

 2. […] Är du själv en entusiatisk återbrukare och en kreativ person med massor av remake-idéer? Kontakta refo! De söker hela tiden nya samarbeten och möjligheter. […]

 3. Hej!
  På Eskilstuna folkhögskola finns Sveriges enda heltidsutbildning i Återbruk. Den heter Recycle design – Återbruk och är på 1 år. Det är 5:e kullen som går nu. Deltagarna provar under året en mängd tekniker och material, får teoretiska kuskaper i Hållbar utveckling, eget företaganade mm. Man kan följa året på bloggen: recycle-design.blogspot.com.
  Mvh

  Eva Svensson
  Kursföreståndare

 4. hittar inte er sida på fb. stämmer länken eller saknas något tecken etc? får info från fb att länken antingen är trasig eller att sidan stängts ner 🙁

  1. Profilbild för admin
   admin

   Hej Pia, fb-sidan finns kvar. https://www.facebook.com/pages/refo
   Vilken länk är det som inte fungerar?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *