refo tävlar hos Green Innovation Contest

av

Refo återbruk och remakeEn social klädinnovation, så beskriver Green Innovation Contest oss i tävlingen och artikeln. En konst i sig kan man tycka att med tre ord beskriva det vi gör, men det stämmer ju precis! Vi vill minska slit och släng-mentaliteten, ta hand om det som redan producerats på ett bra sätt och ta hand om oss och våra medmänniskor på samma gång. Vi vill helt enkelt minska vårt ekologiska fotavtryck samtidigt som vi skapar arbetstillfällen och tillväxt. En kombination som kan kännas svår att få ihop men vi har en stark vision och vet att det går. Det gäller bara att kavla upp ärmarna och köra. Inte göra på samma sätt som man gjort tidigare, utan på ett nytt sätt, på vårt sätt. Häng med på vår resa!

Börja med att läsa artikeln, den sammanfattar allt på ett bra sätt.


Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *