Vad är viktigt för dig?

av

Vi tycker det vi gör här på refo är viktigt men det är också viktigt för oss vad du tycker. Det försöker vi ta reda på och har bland annat en enkät ute för att ta reda på just det. Hjälp oss gärna och berätta vad du tycker genom att fylla i den. Det tar inte många minuter och hjälper oss att gå åt rätt håll från början. Enkäten hittar du här.

Remake av kläder

De svar vi fått in hittills visar väldigt många kan tänka sig att köpa kläder gjorda av återvunnet material. Bra tänker vi och har stora planer för remake av plagg, textil och accessoarer som kommer in. För visst är det väl synd att låta ett klädesplagg dö bara för att någon växt ur eller tröttnat. Det är inte hållbart i längden resonerar vi och jobbar på i vår remake-verkstad för att göra er nöjda. Vad vill ni se och vad kan ni tänka er att köpa? Berätta och tipsa oss gärna!

 

I går fick vi ju också ett brev som kreativt visar hur man kan hjälpa till att samla in. Men alla dagar är ju inte en fest (tyvärr). Rätt ofta är det vardag och då passar andra insamlingsplatser bättre kanske. Var och hur vill du lämna? Berätta i enkäten hur vi kan underlätta insamlingen. Vill du att vi ska finnas på köpcentrum, mataffärer, parkeringsplatser, järnvägsstationer, busstationer? Vill du ha upphämtning? Berätta för oss så vi vet vad som är viktigt för dig!

Här är länken till enkäten igen!

Vad du tycker är viktigt, tycker vi är viktigt!


Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *