Praktikanter är ett sätt att lära sig mer

Vi har en praktikant på refo!

Att ha praktikanter är något vi tycker är viktigt. Även om vi är små så finns det ganska mycket saker att lära sig hos oss. Och vi lär oss av dem som kommer till oss. Både genom alla frågor och genom att vi får tänka till varför vi gör saker på ett viss sätt. Så här skriver Auro Ricking om sig själv!

¨Det är så roligt och spännande att få komma in som praktikant på refo; få se arbetet bakom kulisserna, lära mig ett affärstänk som fungerar hållbart, och få bidra med min kreativitet. Just nu gör jag anteckningsböcker av gamla tapeter, samt designar sweatshirt-pimpning. Men jag gör även saker såsom att redigera siffror i webbutiken – allt är lika givande för mig. Jag trivs när jag gör nytta, och känner att jag fyller ett behov där jag är, lär mig nytt och där jag kommer till min rätt. Här får jag hela paketet!¨

Auros röda tråd

Auro har en röd tråd genom sitt liv och det är hållbarhet. Både för individen och för planeten och hennes engagemang är brett och djupt. Bland annat var hon med och startade Co-grow, trädgårdsdelningstjänsten, har hållit flera odlarkurser, och driver idag en ideell odlarförening i sitt bostadsområde, Solberga. 

¨Min bakgrund är konstnärlig och jag har arbetat som förskollärare i Stockholms stad i 14 år.  Utöver det har jag även utbildning inom och frilansar som  självförsvarsinstruktör, mindfullnessinstruktör och barnyogaledare. Spretigt kan det tyckas vid en första anblick, men det finns en röd tråd genom allt: hållbarheten för människa och miljö, samt utveckling mot ett samhälle som rymmer både människa och natur utan konflikt dem emellan. ¨

Auro har sedan många år tillbaka en nackskada, och det gör att hon behöver kunna varva tid framför datorn med saker som är mer av praktisk natur för att må bra. Och det är precis det hon kommer att få göra hos oss!

Välkommen som praktikant hos oss, Auro! Och vill du köpa en av de härliga handbunda anteckningsböckerna som Auro gör så hittar du dem i webshopen. Vi tror att du kommer att få lite svårt att välja faktiskt!

 


Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *