Julklappstips – vi tänker också

Våra julklappar är lite bättre faktiskt! Så osvenskt det känns att skriva så….att tala om att våra produkter och det vi gör faktiskt är lite bättre men det är så. Vi tänker att i år är det dags att tänka också när det är jul. Det finns enkla saker som du kan göra för att världen ska bli lite bättre och framförallt för att du ska minska på din egen stress.

Vi kan inte göra något åt din fulla kalender mer än att tipsa om att lägga in lite luft och göra dom saker som är roliga. Gillar du pepparkakor, ät några till frukost också! Det får i alla fall mig på gott humör direkt.

Det vi kan hjälpa dig med är det dåliga miljö- och klimatsamvetet genom att erbjuda julklappar som är handgjorda, unika och gjorda av återbruk. Så dom är lite bättre faktiskt! Kolla shopen här.

Klappar som ger mer

Sen har vi några julklappar som skapar jobb lokalt och är återbruk! Lite bättre faktiskt…..ett exempel är bästa påsen som sys av Tensta kvinnocenter och packas ihop av Nash på kontoret. Två jobb…..inte fulltid men två jobb och vi kan ge en personlig referens. Lite bättre faktiskt! Så istället för att slå in dina paket i papper så kanske du kan använda Bästa påsen! Så kan den återanvändas som påse att handla frukt och grönt i istället för den lilla prassliga platspåsen. Lite bättre faktiskt!

Eller lägg till refo-paket också till det du tänker ge eller istället för blomman på glöggpartyt så får fler barn vettiga kläder att gå till skolan i och samtidigt får ett arbetsträningscenter en värdefull uppgift och en personlig referens. Varma barn lär sig mer tänker vi och vill tillsammans med dig minska barnfattigdomen på nära håll. Är du ute i sista sekund så kan du skriva ut ett gåvobevis själv från webbshopen. Lite bättre faktiskt! Vill du veta mer om refo-paketen klicka här.

Än finns det tid att tänka till kring julklapparna och hur du vill göra för att bli mer hållbar också. Vi har söndagsöppet på Kungsholms strand 175 klockan 12-15 varje söndag fram till jul om du vill komma ner och kolla. Och vi har några luckor kvar för att ta med oss pop-upshopen till dig på jobbet, eller glöggen eller bland kompisarna så ni kan handla bra saker enkelt också.

//Liselotte Norén

 


Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *