#filtfördemokrati ger hopp

”Jag kom från en demonstration mot nått, alltså jag kommer inte ens ihåg vad det var och kände att det här är fel. Man kan inte alltid vara emot allt för det ger ingen energi”.

Så började ett av samtalen med LM Johnsson och sen blev det en filt i regnbågens färger som låg i trappan på Sergels Torg på valdagen. En filt för demokrati, stickad med mycket kärlek och tillsammans. Från norr till söder i Sveriges avlånga land kom det paket med rutor i.

Den 9 september åkte LM tillsammans med sina bästa kompisar och 1000 mormorsrutor till Stockholm och sen monterades filten ihop. En fantastisk känsla och mycket energi var det att sitta mitt i färghavet tillsammans med alla andra.

”Helt galet att detta är en såååååå stor filt. Så fin och så fina ni är….” så började mitt filmklipp från dagen. Kolla här så känner du styrkan och kraften i att se sin idé växa och ta form tillsammans med andra.

Det ger mig hopp och viljan att fortsätta arbetet för en bättre värld. En idé och en människa som bara kör….sen blir det en stor filt för demokrati! Ett projekt där en jobbar för istället för mot.

//Liselotte Norén


Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *