Vår nya webshop är här

Åh som vi har längtat och nu är den här! Vår nya webshop som ska göra det enklare för alla. Enklare för dig som vill handla och enklare för oss som administrerar den. Hela augusti är det fraktfritt så passa på att kolla in den och hitta återbruk som är unikt, roligt och kul design.

Men varför heter den refosweden och inte refoproject och vad betyder ens refo?

Refo kommer av REFOCUS, det vill säga att rikta sin energi, sin kunskap och det man vill göra på ett nytt sätt. För gör du som du alltid har gjort så kommer du att få samma resultat. Vi behöver göra på nya sätt för att hjälpa klimatet och ta miljöarbetet till nya områden. Vi tror att tekniken finns och att det nu handlar mer om modet att göra på ett annat sätt. Använda kunskap och ny teknik i andra kontext, i nya nätverk och framförallt, allt göra det tillsammans. Då kan vi kickstarta förändringen och få något att hända.

Refosweden är det lite hybrisvarning på!

Namnet refosweden var inte enkelt att bestämma sig för. Men vi tror helt enkelt att refo som idé är så bra så att det skulle kunna bli fler refo. Och vi skulle kunna tänka oss att lägga vissa kategorier i egna webshoppar. Refodog, refokid och refointeriör kanske? Eller hur handlar du, vill du ha allt på samma ställe eller vill du hellre ha det lite uppdelat så det inte blir så mycket i varje del? Vi tar gärna din input på det. För vår webshop är mer work in progress och vi kommer att behöva din hjälp för att växa. Det är dags nu!

//Liselotte Norén

Do it together is the new green! So proud over our new webshop. Our aim is to make designed, upcycled and reused products easy to find. Did we succeed?


Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *