Kungsholmstorgsdag, fredag den 15 sept

I morgon, fredag är det den 15 september och vi finns tillsammans med vänner på Kungsholmstorgsdag från klockan 11. Träffa Maria Holmerin från Hemslöjden, föreningen Röda hjärtan och mig från Refo. På eftermiddagen kommer Nash ner och kanske tillsammans med sina klasskamprater från St Eriks folkhögskola. Så vi siktar på intressanta samtal om hållbarhet, möjlighet att prova på lite olika återbruk, kärleksbombning med och för unga ensamkommande och så klart få inspiration av våra fina produkter. Eller passa på att handla en present till dig själv eller någon annan i popupen.

Meeeeeen har ni sett väderprogrognosen? Från duggregn till ösregn……eller sol, eller upphåll?

Vi tittar på den hela tiden för vi vet ju hur vanskligt det kan vara så här års. Ute med textilier som har fina etiketter och där vi ska göra återbruk av papper och tyg. Så nu kliar vi oss i huvudet och har lite olika planer för hur vi ska göra så det blir bra. Igår var vi på planeringsmöte och frågade om det fanns någon som hade plats att ge vår popup tak över huvudet så inte allt blir blött och skrynkligt.

Tusen tack Vicor på Folk &Friends som direkt sa, självklart. Hur stor är den? Pytteliten sa vi. Så den lilla svarta beautyboxen kan du hitta där och det ligger på Norr Mälarstrand 32. Det ligger alldeles om hörnet från torget där vi kommer att vara.

Också stort tack till Karina på Los Andes café som sa att det går nog att lösa så ni får lite plats i alla fall. Så där blir det vårt eget inlägg i matsvinnsdebatten, matlådeväskan, de fantastiska muddjeansen och bästa påsen tror vi. Dom hittar du på Kungsholmshamnplan 1.

När vi inte har popupen hos utan hos några som hjälper oss så kommer vi i vår tur att erbjuda andra som behöver tak över huvudet i vårt tält.

Men än skiner solen och väderprognoser har varit fel förut.

Så vi tror det blir en fantastisk dag!

Kom och hälsa på, häng med oss och gör något fint av något gammalt, dvs var med i SRVs kampanj ”Slängt men inte bortkastat”. Vi är en del av den och står för den praktiska inspirationen.

//Liselotte Norén


Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *