#Blogg100, en blogg om dagen i 100 dagar?

Vi väljer att vara med på blogg100 i år. En blogg om dagen i 100 dagar. Du kan följa oss och de andra under #blogg100.

Temat för blogg100 är ”för din röst har betydelse” och det känns som ett självklart val för oss att vara med i.

Så här skriver Fredrik Vass som driver Bisonblogg och startade blogg100 för sex år sedan:  ”Aldrig tidigare har det känts lika viktigt att stå för det fria ordet, att manifestera kraften i att uttrycka oss på egna villkor, men med respekt för varandra. Hoppas du vill vara med.”

En riktig utmaning för mig som person och för refo som projekt. Men temat är klockrent och vi brukar ju säga att det är de saker man gör varje dag som blir skillnad. Så från och med den 1 mars bloggar vi, varje dag. Det blir en del om våra produkter och hur vi ser på världen. Vilka vi är och varför vi fortsätter att jobba med återbruk som en metod att göra världen bättre. Och att ordet är en demokratifråga. Egentligen är det Fredriks tillägg….men med respekt för varandra som fångade mig. Den saknas ibland tycker jag. Mycket lärande ligger i att tycka olika men att respektera varandra ändå.

För mig är det nog inte orden som blir utmaningen. Det är snarare att få till bilderna. Eller rättare sagt att få dem att hamna där jag vill att de ska vara. Det kommer att gå åt mycket kaffe tror jag, men übung macht den Meister, som min mormor brukade säga. Dvs med övning kommer färdighet tror jag att det blir på svenska. Jag kommer helt enkelt att bli sjukt bra på bildhantering……Kanske.

Läs mer här och hoppa på du också.

//Liselotte Norén

Vill du gästblogga hos oss? Hör av dig till mig, inte bara just nu de närmaste 100 dagarna:)


Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *