138 paket under december

Vi har sålt 138 refo-paket under december!

Tack för att du hjälper oss att hjälpa fler att få bra kläder att gå i skolan i. Ett paket gör stor skillnad för den som får det. Man är varm och kan vara med på rastens lekar, man ser ut som de andra barnen man vill leka med och man kan troligtvis vara med mer i skolan eftersom kläderna är varmare än de jag hade och det gör att man blir mindre sjuk och alltså har en högre närvaro i skolan. Med en högre närvaro i skolan är det roligare att gå dit eftersom man hänger med bättre. Att gå i skolan är första steget till en förändring tänker vi.

Just nu delas refo-paketen ut bland barn i Järvaområdet.

Inte nog med det, när vi säljer ett refo-paket ger det oss också möjlighet att betala några timmars arbete för någon som vill komma in på arbetsmarknaden.

Kommer du ihåg ditt första jobb? Mitt var att passa barn, sen gräva ogräs, sen servera på fester och sortera fakturor. Först bland vänner, sen bekanta och så småningom ett riktigt jobb, med fikarast, stämpelkort och jobbarkompisar. Dom lärde mig massor. Vi delar gärna med oss av det vi kan och gör till folk som behöver komma in på arbetsmarknaden.

Återigen, tusen tack för att du hjälper oss att hjälpa fler!

//Liselotte Norén

PS Har du sett kampanjen #enfotin på  tex instagram och twitter? Kolla den och häng på. En fot in för fler gör att det blir roligare på jobbet tror jag!


Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *