Vi vill bli årets julklapp med #rekojul

Vi drar igång kampanjen #rekojul igen och i år vill vi bli årets julklapp!

Vi hoppas att du vill hjälpa oss genom att delta i vår julkampanj #rekojul. Köp refo-paket istället för handdukar, lax eller badrock eller gör lite både och som en kund till oss gör. Dom ger bort en liten chokladask och låter oss göra julkortet där ett refo-paket ingår och allt förpackas i snygga påsar som Nash har sytt. Något gott som gör gott typ……

Vi tror på att utbildning är nyckeln till förändring och att varma barn lär sig mer. Refo får in mycket barnkläder i bra skick och genom att sätta dem i omlopp igen kan vi hjälpa fler barn att gå till skolan i bra kläder. Ett refo-paket är 10-12 klädesplagg som delas ut till behövande barn i närområdet via personer som vi känner och jobbar tillsammans med.

När vi lämnar ut refo-paketen är kläderna färdigsorterade efter storlek, skick och säsong och paketet kommer till barnet så snabbt som möjligt.Refo_refo-paket röd matta Dessutom skapar det värdefulla jobbtillfällen på vägen. Dels Ulvsunda Jobbcenter som packar paket, och dels för några ungdomar som får lagerjobb, tvätt, sortering och transporter när det behövs. Ett bra sätt att få den första raden i sitt CV och en personlig referens av oss.

refo_knapp jobb vitKöper du minst 5 paket så får du en knapp att sätta på hemsidan eller i mailfoten som talar om att du stödjer vårt arbete som ger fler chansen till jobb och utbildning! Ett bra sätt att visa att du tar en aktiv del i samhällsutvecklingen tycker vi. Längst ner på sidan hittar du instruktioner för hur du lägger till refoknappen.

Vi har 1083 på räknaren av sålda och utdelade refo-paket och du kan hela tiden följa antalet i höger marginal på hemsidan. Vilket mål ska vi sätta tillsammans tycker du?

Vill du göra ett större företagsupplägg med oss och till exempel köpa ett refo-paket per anställd eller till VIP-kunderna? Vi erbjuder ett lokalt alternativ där vi ger fler första jobbet och har gjort några företagserbjudanden.  Kontakta mig så hittar vi ett sätt att göra CSR på riktigt tillsammans. Eller en walkthetalk som vi brukar kalla det.

Köp dina refo-paket här.  Eller maila oss på info@refo.nu om du vill ha faktura eller ett större antal.

//Liselotte Norén

refo_knapp jobb vit refo_knapp jobb svart refo_knapp jobb vit engelskarefo_knapp jobb svart engelska

instruktion för att lägga till refo-knapp


Kommentarer

Ett svar till ”Vi vill bli årets julklapp med #rekojul”

  1. […] i saker vi kan påverka och väljer att se det vi lyckas med och gör, för att bygga energi. Vår kampanj #rekojul är en fantastisk kampanj som gör att fler får sitt första jobb på CV´t och att barn får bra […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *