Tävling med tema Mångfald

I söndags var det förfest inför det fantastiska pärlevenemanget Beadalong. Det blev många sugrörshjärtan gjorda av de fingerfärdiga pärlarna. Ett till sig själv och sen några till refo som ett stöd i vårt arbete med att klä fler barn med refo-paket. Tusen tack för initiativet och alla hjärtan det blev. Vi säljer dem för 50 kr som oavkortat går till vårt arbete med refopaketen. Dvs tvättmedel, lagerarbetet och transporter av de kläder som blir paket som delas ut till behövande i närområdet. Köp dina i webbshopen eller i popupshopen på Hötorgsterrassen. Perfekt gåbortspresent!

I år är  Beadalong 6-9 oktober i Nynäshamn. Lördagen den 8 oktober är öppet för allmänheten mellan 10-18 så kom och hälsa på, inspireras av allt kunnande och se vad man kan göra när man blandar nytt och gammalt.

I söndags presenterades också en inför-tävling på temat Mångfald. Du kan läsa mer om tävlingen och annat om Beadalong på hemsidan och på facebook.

Införtävling 2 2016

Mångfald – stor mängd, myckenhet, olikheter och pluralism.

Årets andra införtävling är en kit-tävling! Materialet kommer dels nytt från Silvergrejs och dels återbrukat från refo. Utmaningen är att kombinera olika beståndsdelar till en fin helhet!

Tekniken är helt fri!
Kitet som går i färgerna svart/peacock(grön,blå) finns i 40 exemplar, kostar 150:- och köps hos www.silvergrejs.se.

Denna tävling har två olika klasser, en för deltagarna på Beadalong och en öppen klass!

Deltagarnas plats 1-3 utses av deltagarna på Beadalong genom omröstning, och vinner 1000:-, 700:- respektive 400:- i presentkort att använda i butikerna som finns på plats under träffen.

Den öppna klassen tävlar genom att skicka in bilder till info@refo.nu Vinnarna utses av en jury som består av representanter för SRV, refo och Beadalong. Priserna består av 500:- respektive 300:- i presentkort hos Silvergrejs.

De fina priserna sponsras av www.srvatervinning.se!

silvergrejs_kvadrat

 

Tillsammans blir det mer skratt och mer mångfald!

//Liselotte Norén

 


Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *