Dags för det riktiga jobbet

Tusen tack för alla härliga samtal, besök och synpunkter vi har fått när vi jobbat de här veckorna! Nu börjar det riktiga jobbet tänker vi……

De närmaste veckorna gör vi planerna för nästa steg hos oss med mål, samprojekt och vägar framåt. Hör gärna av dig om du har idéer, vill jobba med oss eller vet ett ställe där vi passar in.

På vår lista finns just nu:

  • Ut med nyhetsbrev till nya kontakter.
  • Nattmarknad den 27 augusti.
  • Slöjdafterwork på Bagdag cafe på Hemslöjdens dag den 2 september. Tiden är 17-20, kom gärna och ta med ditt projekt.
  • Möte med Stockholm Vatten för att se hur vi skulle kunna samprojekta.
  • Söndagsöppet på Kungholmsstrand 175 så fort vi hinner få ner grejer från popupshopen på Hötorgsterrassen.
  • Webben, webbshopen och återförsäljarna! Höstens nyheter och produkter kommer du att se snart både på webben och hos dom som säljer refosaker.

Men det här är vår lista, det viktigaste är att fråga dig vad du behöver och vill ha av oss under hösten och nästa år. För det är det som styr hela arbetet. Så ge oss ris, ros och idéer för det är det som driver vår utveckling.

Att säga att vi älskar kundklagomål är att överdriva lite men tack snälla Tomas för att du kom och berättade att ditt refo-hjärta hade lossnat när du skulle sätta det på kavajslaget. Vi har nu testdragit alla hjärtan och hittat tre till som lossnade. Alla samma färg……Skulle du råka ut för problem med en refo-produkt refo_hötorgsterrassen_containerdörrså hoppas jag att du hör av dig till oss så vi får möjlighet att rätta till oss.

Såg du förresten att det fanns ett refo-hjärta i alla tackpåsar till deltagarna i de filosofiska samtalen? Vi hjälper dig gärna att hitta bra talar-och tackpresenter när det ska vara något med lite extra omtanke.

//Liselotte Norén

PS Ses vi nu på lördag på natt och designmarknaden 18.00-23.00. Vi har kaffe så kom och hälsa på!


Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *