Hötorgsterrassen – en hub för hållbarhet

HötorgsterrassenI vårt arbete med hållbarhet möter vi fantastiska människor som skapar många olika varianter på hållbarhet, social, ekonomisk och ekologisk. Men dom jobbar ofta ensamma och eller i liten skala. Så nu tänker vi vilken fantastisk chans vi har genom Vasakronan på Hötorgsterrassen i sommar. Vi vill ge fler en chans att synas, prata hållbarhet, göra workshops tillsammans, hitta goda exempel och både lära och lära ut. Allt i hållbarhetens tecken.

Refo_hötorgsterrassen_skrapornaVår vision är en hub, en samlingsplats, för hållbarhet med en blandning av workshops, seminarier, utbildningar och hållbarhetsaktörer som bidrar till samhällsutvecklingen och skapar fler sommarjobb tillsammans med oss. Gärna en miljöskola för unga, entreprenörskap för kvinnor och kanske språkcafé, dvs öva svenska med oss samtidigt som du lär dig hitta i Stockholm. Så att förorten kommer in till oss mitt i stan.

Texten som vi använder just nu är: ”Besök oss i containern dit vi flyttar försäljning och delar av vår produktion av designad remake och återbruk. Följ hur blixtlås, skjortor, rullgardin och datortangenter blir till smycken, kläder och väskor som skapar sommarjobb och utbildning på vägen. Vi kommer att göra samproduktioner med våra partners och vänner som tillsammans med oss vill ge fler chansen till en rad på cv´t. www.refo.nu och #hötorgsterrassen

Vill du vara med och bidra till samhällsutveckling, jobb och integration, allt i en härlig blandning tillsammans med oss? Klart du vill!

Kontakta mig så tar vi en fika och hittar ett sätt att jobba tillsammans i sommar.

//Liselotte Norén

PS Hötorgsterrasen ligger mellan skrapa 1 och 2. Ingången ser du på översta bilden och trappan går från Sveavägen 17.

 


Kommentarer

4 svar till ”Hötorgsterrassen – en hub för hållbarhet”

 1. Kul!!! Vi gör trädgården och pratar gärna med er om er verksamhet! Ska höra mig för om det finns fler i mitt nätverk som vill vara med!
  Mvh, Josefina på Bee Urban

  1. Profilbild för admin
   admin

   Jätteroligt att vi får jobba ihop igen! sist tror jag var på Hjulstadagen för några år sedan och jag tror att vi kan få ihop ett roligt program tillsammans med en blandning av härliga människor.

 2. Imra Consulting kommer definitivt att vara där.

  1. Profilbild för admin
   admin

   Det blir jättekul! Ni är så välkomna. Vi flyttar in under början av denna vecka och sen är vi på plats.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *