Kampanj sommarjobb – vi kör igen

Vi kör kampanjen sommarjobb i år igen!

Du kanske har lågsäsong och kan inte ta in någon sommarjobbare? Men tycker att frågan kring meningsfullt arbete under sommaren är viktig? Så varför inte hjälpas åt, du köper en andel av ett sommarjobb, vi ger dig synlighet på webben* och samtidigt får någon jobb hos oss? För 1500 kr ger vi dig synlighet i våra sociala mediekanaler i en månad med logga och länk. Det finns också möjlighet att välja kortare eller längre tid.

Förra årets sommarjobbskampanj gjorde att vi kunde ha fler unga i arbete hos oss under sommaren. Ibland är det lagerarbete, nu kommer det att bli flytt och sen har vi flera event som vi kan bemanna med unga.  När vi tar in sommarjobbare så innebär det att de får utbildning och träning för att klara jobbet och att vi jobbar aktivt med återkoppling och hur vi ska bli bättre. Vi försöker sätta ihop olika grupper av personer så att vi kan lära oss nya saker samtidigt som vi jobbar.

Är du med oss – då gör vi så här:

  • Välj belopp, dvs 500, 1000 eller 1500 kronor. 500 kr ger en veckas deltagande, 1000 två veckor och 1500 kr 4 veckors synlighet i kampanjen på webben. Vi har också ett större paket med blogg, intervjuer och andra aktiviteter som blir dina. Kolla med Liselotte Norén hur det fungerar. Skicka logga och länk till info@refo.nu.
  • Du kommer att få en faktura av oss.
  • Vi lägger upp din logga och länk på vår kampanjsida.
  • Varje dag kommer vi att hälsa nya deltagare välkomna till kampanjen och samtidigt redovisar vi hur många sommarjobb vi har samlat ihop till tillsammans.
  • Du hjälper genom detta personer till ett meningsfullt sommarjobb inom refo och de får ett bättre CV genom att de har haft ett riktigt jobb under sommaren.
  • Du bidrar också till att fler utsatta barn får refo-paket eftersom vi hinner göra flera.
  • Du får en länk in till din hemsida vilket gör att din sökbarhet på google ökar*.
  • Du blir synlig i våra sociala medier som når ca 10.000 personer och dom ser att du gör CSR på riktigt.
  • Din kostnad är avdragsgill som marknadsföringskostnad.
  • Win-win för alla till en låg peng som har ett högt värde för den som får jobbet.

Varje sommarjobb kostar ungefär 25.000 kr inkl allt per månad.

Ju fler vi når med vårt erbjudande ju fler sommarjobb kan vi skapa. Så sprid det i dina nätverk så att fler får möjligheten att göra skillnad på riktigt. Kan eller vill du inte delta i kampanjen så hjälpa oss genom att sprida vårt erbjudande i dina nätverk i alla fall, så når vi fler.

Tack snälla du för hjälpen, det gör stor skillnad när du delar.Skansen Bild på oss

//Liselotte Norén

*Synlighet på webben innebär att du får en länk in till din hemsida. Varje inkommande länk gör att Google  placera hemsidan högre i sina sökningar. Att synas via andras hemsidor, facebook, twitter och kanske Instagram ger ditt varumärke en högre spridning genom att flera ser den. Spridningen i detta fall kommer också vara i samband med att vi tillsammans skapar CSR i praktiken, dvs skapar förutsättningar för några unga att få ett meningsfullt sommarjobb och tillsammans gör skillnad på riktigt.


Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *