Almedalen, walk the talk?

av

Vi är mitt uppe i planeringarna för tiden fram till sommaren och sen är det snart jul igen……Tiden går fort när vi har roligt och snart är det dags för Almedalen!

Ska du till Almedalen så vill vi gärna klä på dig ett smycke, ett plagg, en kavajnäsduk eller en väska gjord av återbrukade vepor. Vi har massor med fina saker som passar bra när man ska synas mycket och gärna vill göra ett statement för en bättre värld. Får vi klä på dig med något som blir en hållbar snackis och som visar att du gör mer än bara pratar hållbarhet? Självklart lyfter vi dig i vår blogg och i våra sociala mediekanaler!

Genom att bära en refo, är du refo:

  • Du är en person som gillar återbruk så att vi inte gör av med så mycket av jordens resurser. Återbruk är dessutom mindre giftigt då det inte innehåller några kemikalier längre.
  • Du stödjer att fler får utbildning och jobb lokalt. Våra saker produceras lokalt i Stockholm och skapar fler jobb här.
  • Du gillar att vi arbetar så att mångfald blir på riktigt och på ett kreativt sätt så att vi får nya resultat. Vi jobbar mycket för att skapa tillfällen för fler att lära sig genom att få göra och få hjälp så att misstag blir till lärdomar.
  • Du tror liksom vi att om vi gör på nya sätt så kommer vi att få nya resultat
  • Om vi gör det vi pratar om tillsammans, enligt att alla kan göra något, så blir det så mycket mer.

Vem blir först att göra en walk the talk i Almedalen genom att bära designad remake från oss?

//Liselotte Norén

Heike Erkers i AlmedalenPS Kommer du ihåg Heike Erkers fina klänning och halsband, Robert Dimmlichs tshirt som var en specialare till honom, Jonas Almelings fina skjorta och Nina Wahlins fantastiska säljinsats på plats med refo-armbanden. Nina och Jonas i Almedalen

 

 

 


Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *