Varför hundkollektion?

av

Ylle-m-halsbandVarför gör ni en hundkollektion, måste man ha kläder på en hund?

Vi tänker såhär. Hundägare älskar sina fyrbenta vänner och vi vet att de har ett alldeles unikt förhållande till dem. De är ofta en del av familjen och förtjänar det allra bästa.

Att göra designad remake är att göra något alldeles speciellt och unikt för vi har i de allra flesta fall bara så mycket material att det räcker till en eller två stycken halsband, täcken, hundbäddar eller snusar. Så det blir en unik produkt som bara finns i en liten utgåva. Mindre tygstycken till en liten hund och speciella saker till en speciell vän.En del hundar behöver Hundtäckentäcken och hundhalsband behöver alla ha. Varför inte göra det i remake som samtidigt skapar jobb lokalt och gör världen lite mer hållbar? Reflexer, fickor för bajspåse, storlekar som går att justera på halsbanden för att passa just din hund och kardborrband för bra passform är några av de saker som vi fått tips på att ni hundälskare vill ha och behöver.

Remake och återbruk är mijövänligt, giftfritt och unikt. Det blir personligt och det är det vi går på, och vi tycker att det är perfekt för hundsaker.

Zara i refohundDu hittar vår hundkollektion i webbhopen eller på Stadsmissionens Infobutik på Klarabergsgatan 33. Det är mittemot Åhlens city. Just nu finns hundkollektionen i skylten. Våra saker finns i små upplagor i storlekarna xsmall, small och medium men kan också måttbeställas. Vill du göra det så maila info@refo.nu. Vill du kika in bakom kulisserna hos Systrarna Suokas och läsa om hur de tänker när de jobbar med hundkollektionen så läs Annacarins blogg här. SystrarnaSuokas_hos Jen

Vi är glada över att fått fart på hundkollektionen!

//Liselotte Norén

 

 


Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *