Tillbaka igen

av

Blommor på pakethållareNär moppegängen dundrar in på tomten och parkerar jämte min cykel, så tittar jag förundrat på dem. Vad är det som gör att alla växer så mycket på sommaren:) Dom är en decimeter längre, fötterna är som skidor och alla verkar ha tränat hela sommaren. Det är inte så länge sedan dom var en tvärhand hög och funderade mest på vilken glass som skulle väljas härnäst….

Samma gäller tvillingarna som står på verandan häromdagen. Om dom inte hade haft samma stora leende och glada ögon så hade jag inte känt igen dem. Kanske är det solen, baden och att vara ledig som gör att alla växer. Några av oss mer på bredden kanske…..så det är dags att rensa.

Heike halsband, blixtlåsAlla saker som du kan skicka vidare ut i kretsloppet gör vi nytt av. Speciellt söker vi metallblixtlås, stora knappar, trikå i glada färger och sjalar. Av det blir det smycken, boleros till stora och små och refo-paket. Lämna in kan du göra på gamla biografen Draken i receptionen på @pelicanselfstorage.

Det är snart skolstart och hur konstigt det än låter så finns det barn i Sverige som inte har kläder att ta på sig. Dom får med din och min hjälp ett refo-paket.

//Liselotte Norén

PS Vi kommer att vara på Kulturfestivalen den 14 augusti. På Strömparterren, kom och hälsa på!


Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *