Heike Erkers gör en walk the talk

av

Vi är glada och stolta över att Heike Erkers fortsätter att välja designad remake från oss som ett bidrag till att både skapa jobb och minska sopberget, dvs att vara en förebild i att leva mer hållbart. Vi kallar det att göra en walk the talk, dvs att leva som man lär. Heike Erkers i Almedalen

Så här skriver hon själv i sitt facebookinlägg: ” Almedalsklänningen som Refo sydde upp för mig förra året kompletteras i år med smycken. Miljö och samhällsengagemang förenas i helt underbara små verk som kommer att pryda min hals. Istället för att öka på sopberget så återvinner vi, istället för att låta ungdom stå utanför arbetsmarknaden så möjliggör vi sommarjobb!”.

Här kan du följa stegen från hood till finaste halsbandet gjort av Kerstin Kallin aka refo by Kronbruden. Att knapparna dessutom har en egen historia gör saken ännu bättre….

Kom till oss med mormors knappask och låt oss göra ditt eget halsband. Kan man bygga en customhoj så kan man bygga ett customhalsband tänker vi! Vi vet också kraften i att ha på sig saker som har en berättelse, det känns bra helt enkelt!

Heike Erkers halsband, hoodDu har säkert sett att vi gör efterlysningar då och då? Det finns många, långa dragkedjor i gamla hoodar och det är hårdvaluta. Låt oss ge din gamla nötta hood nytt liv.

Heike halsband, blixtlåsAlla dragkedjor som ska användas i smycken måste nickeltestas. Det är egentligen bara riktigt gamla som fortfarande innehåller nickel men vi testar alla för säkerhets skull. De som inte fungerar till smycken går till necessärer, väskor och börsar.

Heike Erkers kombinationerHeikes halsband består av en riktig raritet, som snabbt blev allas favorit och egentligen stommen i hela halsbandet. Den stora svarta med pärlemor i mitten och dessutom fyra hål….Ett bidrag från någon som kände Heike som liten och som tycker att det är kul att se knappen hos henne och vet att den kommer att bli uppskattad. Det är spännande att se vilka kombinationer som Kerstin Kallin väljer. Och det kan bli några vändor med fotografier fram och tillbaka….

Magin är fullständig när kombinationen plötsligt bara sitter där…..Heike Erkers halsband, monteradenu fattas det bara en bild på Heike när hon har halsbandet på sig. Kommer snart, för halsbandet är just nu i Norrland. Det är där som Kerstin finns just nu och gör det klart.

 

//Liselotte Norén

 

 

 


Kommentarer

Ett svar till ”Heike Erkers gör en walk the talk”

  1. […] börja numrera vissa saker. Du som köper t ex ett av de här halsbanden som Kerstin Kallin, aka refo by Kronbruden kommer att veta om du har nummer ett på dig. För det kommer du att se på […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *